Billy en Lilly

Wiehoo wat zijn we blij met deze kleurtjes! Zeker als het wat donkerder wordt buiten is het zo fijn als we nog heerlijke felle kleurtjes voorbij zien komen! En hoe gaaf is het als de kids nog matchen! En dat doen ze in deze toffe items van Billy en Lilly !
We mochten deze twee sets reviewen, maar eerst even wat informatie over dit gave merk!

Billy en Lilly

’ Er was eens…….. Een klein jongetje, hij heette Billy. Zijn beste vriendinnetje, dat was Lilly. Samen………’’’ We kunnen er best een leuk verhaal van maken maar Billy & Lilly als echte kindjes bestaan eigenlijk niet echt. Het paradijs van Billy & Lilly bestaat natuurlijk wel echt. Dat is die fantasiewereld zoals de kleintjes hem graag zien. Een wereld zonder zorgen, vol prinsen en prinsesjes, waar alles meezit en waar natuurlijk alles mag.

Het concept van Billy & Lilly als kledingmerk sluit aan bij deze paradijselijke wereld. Als jonge wereldburger hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken over hoe je eruitziet. Jij bent altijd een frisse en vrolijke verschijning. En dat het heerlijk draagt is 1 ding dat zeker is!

Anita Elbers is de drijvende kracht achter het merk Billy & Lilly. In 2007 begon het allemaal met schetsen en ideeen en begin 2008 was de eerste collectie verkrijgbaar. Met de ambitie om een fris en vrolijk, maar vooral kwalitatief goed en betaalbaar kinderkledinglabel op te starten is het vanaf dat moment snel gegaan. Billy & Lilly is exclusief verkrijgbaar via de eigen webshop www.billy-lilly.nl. Hierdoor kan de visie van Billy & Lilly worden nagestreefd en dat is goede kwaliteit voor een scherpe prijs! Inmiddels hebben al veel tevreden klanten de weg naar ons gevonden!

De Billy & Lilly collectie verschijnt 2 x per jaar en verkrijgbaar in de maten 50/56 tot en met 146/152. Dus kindjes tot een jaar of 10 kunnen heerlijk van de kleding genieten. We zien jullie graag in de webshop www.billy-lilly.nl.

Review

Jesper draagt een gele sweater en zwarte jogging van dit merk. Hij draagt maat 146/152 en dit heb ik bewust gedaan, zodat hij de heerlijke set nog lang kan dragen! De sweater is op zich al een wat wijder/langer model, lekker baggy. Bij Jesper nog iets meer, maar heerlijk is dat toch? Op de voorkant is een wat dikkere opdruk van Billy en Lilly te zien in dezelfde kleur als de sweater. De touwtjes van capuchon zijn zwart met witte letters en matcht daarom perfect bij de broek maar ook bij Elin! De jogging is ook van een heerlijk zachte stof en deze zit prima. Mooie broek met smalle pijpen en sluit mooi aan om de benen.
Elin draagt een jogging jurk in zwart met een geel witte opdruk “Love” en het geel is ook weer terug te vinden binnen in de zakjes, die je ook ziet. In de capuchon zit een grijze panter print, en die is weer hetzelfde als de legging! We zijn hier echt “totally in love “met deze sets. Zowel de kids als ik vinden het super leuk staan en ze vinden het ook nog heerlijk zitten! Combineer de set met een zwarte sneaker en ze zijn helemaal herfst-prof!En de prijs is ook nog eens top!
Wil je deze sets shoppen ?
Hoodie Daan Yellow 29,95 euro
Broek milo 29,95 euro
Jurkje Nine 32,95 euro
Legging Leo Grey mêlee 14,95 euro

Billy en Lilly

Maar kijk ook nog eens verder, want er zijn zoveel leuke items te vinden.. allemaal heerlijk draagbaar in gave kleuren zoals geel, rood en groen !

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *