Jilliebilliez

Handmade jurk Jilliebilliez
Liv laat vandaag een prachtig handgemaakt jurkje zien van Jilliebilliez. Wij zijn enorm fan van handmade merkjes. Je hebt een uniek en met liefde gemaakt item speciaal voor jou als klant. Je kunt meedenken en beslissen hoe jij het item graag zou willen hebben. Toen deze jurk binnen kwam waren wij ook zeker aangenaam verrast. Het gebruik van de mooie kleuren, stoffen, goede afwerking en leuke combinaties maken dit jurkje uniek. Liv draagt een zwart jurkje dat verdeeld is in verschillende vlakken. In het jurkje zit goud, okergeel, panterprint en cactussen. Een super leuke combi vinden wij. Liv en ik zijn helemaal fan van deze Jilliebilliez jurk!

Pasvorm
Het jurkje valt goed op maat. Liv draagt maat 110/116 van dit jurkje bij een lengte van 1.12 meter. Het jurkje valt overal mooi en door het fijne model kunnen kids zich ook makkelijk erin bewegen.

Hoe te combineren
Je kunt dit toffe jurkje combineren met bijvoorbeeld een gouden legging, okergeel of leerlook legging. Wij kozen voor nu voor een zwarte legging met stoere glitterboots maar straks richting de feestdagen is dit jurkje ook geweldig met goud wat ook op de achterkant van het jurkje terug komt.

Shoppen
Via de Facebookpagina van Jilliebilliez zie je de mooie stoffen, leuke voorbeelden en gave eindresultaten. Als dit jurkje of iets anders op de pagina jou heel tof lijkt voor jou dochter kun je ze een privéberichtje sturen om naar de mogelijkheden te vragen en een bestelling te doen!

Liefs,
Bianca & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *