Review+Winactie TOPitm

TOPitm echt een merk waarvan je ieder seizoen wat wil kopen! De collectie is keer op keer weer super mooi met prachtige details. Dit seizoen zie je veel de kleurencombinaties: donkerblauw/ roze en donkerblauw/ bruin. De collecties zijn onderling eindeloos te combineren, zodat je er lekker op los kunt mixen and matchen.

Deena laat jullie vandaag een prachtig jurkje zien uit de eerste levering en jullie kunnen dit jurkje winnen! Hoe gaaf is dat?! Maar daarover straks meer.

Review

Het jurkje is donkerblauw en heeft all-over print van roze/ crème panterachtige vlekjes op de mouwen en borststuk. Op de voorkant staat er met omkeerbare pailletten ‘HONEY’. Deze veegpailletten kunnen veranderen van roze naar goud; welk meisje wil dat nou niet?! Deena is in ieder geval nog steeds fan van veegpailleten en vindt dit jurkje dan ook helemaal té gek! Om de tailleband zit een prachtige elastische ceintuur met gouden glitter accenten, die het jurkje echt helemaal afmaken. Er zit een lichte stretch in de stof en het jurkje draagt dan ook erg comfortabel, zoals we van TOPitm gewend zijn!

Maatadvies

Deena is ruim 145 cm lang en heeft een normale bouw. Ze draagt het jurkje in mt 146/152, deze maat zit perfect bij haar!

Combi tips

Wij dragen het jurkje met een crèmekleurige of donkerblauwe maillot. Eronder dragen we donkerblauwe Dr.Martens voor een wat stoerdere look.

TOPitm

TOPitm is opgericht in 2010 en wat destijds is begonnen als een basic label voor meisjes, is nu uitgegroeid tot een volwaardig meisjescollectie met elk seizoen weer verrassende details! Voor dit merk is de draagbaarheid erg belangrijk: je kunt rekenen op zachte en comfortabele stoffen waar heel veel combinaties van te maken zijn. Miranda, oprichtster van TOPitm houdt de manier waarop meisjes kleding wensen te dragen altijd in haar achterhoofd. Op deze manier probeert Miranda haar collectie telkens opnieuw vorm te geven. Door het werken met fijne stoffen van hoge kwaliteit heeft deze kinderkleding een erg prettige pasvorm. Het populaire kindermerk beschikt over een goede prijs – kwaliteitsverhouding. De stoffen zijn allemaal afkomstig uit Portugal.

TOPitm kleding is zowel geschikt voor de stoere als de girly meiden. De collectie van TOPitm bestaat onder andere uit; jurkjes, broeken, leggings, vestjes, rokjes, tops, truien en natuurlijk de leukste accessoires! TOPitm is verkrijgbaar vanaf maat 98/104 tot en met 146/152.

De beste stylist ben je zelf! Bij het eigenzinnige kinderkledingmerk TOPitm kunnen fans van het merk zelf stemmen welke kledingstukken in de collectie komen. Daarom is er elk seizoen een TOPcollectie voor meisjes die altijd een vrolijke twist hebben.


Winactie

Dan nu de winactie, wil jij dit gave jurkje van TOPitm winnen?! Meedoen is simpel;

– Like TOPitm op Facebook.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook.
– Laat in een reactie weten welke maat je wilt winnen.
– Tag andere TOPitm fans
– Delen is lief.

Volgende week trekken we de winnaar, succes allemaal!


De hele collectie shop je hier; TOPitm

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *