LoFff

Heerlijk weer was het vandaag! En helemaal om even lekker te wandelen in het bos. Normaal gesproken draagt Elin dan haar jeans die vies mag worden maar nu moest de mooie jurk van LoFff even aan.. en dat kwam mama wel even mooi uit.. konden er even foto’s gemaakt worden!

LoFff is begonnen in 2005, voor meisjes van 3 maanden tot een jaar of 16, die houden van zwierige en vaak ook feestelijke kleding. LoFff heeft ook veel fans in het buitenland, met name Ierland en Duitsland. Maar zelfs in Japan zijn er LoFff girls te vinden!

LoFff is voor meisjes. Voor meisjes die dansen. Voor meisjes die spelen. Voor meisjes die ontdekken. Maar vooral voor meisjes die plezier hebben. In het leven en in zichzelf.

LoFff is voor ouders. Voor ouders die dol zijn op hun dochters. Voor ouders die zich ervan bewust zijn dat kinderen geen kleine volwassenen zijn, maar een geheel eigen soort. En die daarvan willen genieten. Voor zolang het nog duurt.

LoFff is een gevoel. Hoe vaak wij niet horen dat mensen het merk ontdekken en verliefd zijn geworden. Of ze nu in Oslo, Moskou, Cork of in Waalre wonen. Of verhalen van kinderen, die de kleding niet meer uit willen, maar er liefst in blijven slapen. Die met hun zweef-rokken door het leven dansen. LoFff doet iets met je. Als je er open voor staat.

LoFff is lief. Lief voor de meisjes die het dragen – lekker zacht, makkelijk aan en uit te doen, comfortabel. Lief voor ouders die het kopen en die het moeten wassen. Lief voor de mensen waar we mee werken en waar we van houden.

Review

Dit is toch echt wel weer een plaatje van een jurk. Dat is waarom we LoFff zo gaaf vinden, heerlijk zo’n blikvanger. Je dochter voelt zich meteen een prinses en als  ze nog de leeftijd hebben dat ze het willen dragen.. nou ik profiteer er nog even van!
Deze jurk kan goed gedragen worden naar een feestelijke gelegenheid maar ook soms wel erg leuk om “normaal” te dragen . Doordat de bovenkant bestaat uit een leopard print, is hij nog meer van deze tijd. Elin is daar ook erg gek op, alles moet met leopard sprint, vandaar dat ze koos voor deze jurk. Het leopard bovenlijfje bestaat uit een zwarte fluwele wat stuggere leopard print, super tof, en daaronder een zachtere grijze kleur stof. In de middel is aan de voorkant een zilveren band gemaakt waar een strikje aan bevestigd is. Erg schattig vind ik. Maar zonder was het jurkje ook nog heel mooi geweest. De rok bestaat uit meerdere lagen zachte tule dat een beetje in halve rondjes is gestikt waardoor het leuk speels valt. Elin draagt het jurkje in maat 140 omdat er geen tussen maat is . Ze heeft 134 dus het jurkje valt iets te ruim maar niet hinderlijk, behalve dat de mouwen iets te lang zijn, maar die kunnen omgeslagen worden.

Combineren

Elin draagt hier een zwarte legging onder, maar grijs zou ook kunnen. Ik zou het jurkje combineren met sneakers voor een iets minder feestelijke look. Eventueel met jeans jasje bijvoorbeeld. En feestelijk zou ik hem eerder dragen met een zwart met schoentje of laarsje.

LoFff heeft nog veel meer leuke jurkjes in de collectie! Nieuwsgierig geworden?
Kijk hier —->>>
LoFff
 
 

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *