Review Cute’n Cool Quapi jurk

Deena laat jullie vandaag een chique jurkje zien uit de vierde levering van Quapi Kidswear. Deze levering is speciaal gemaakt met het oog op de feestdagen maar ook prima nu al te dragen! Want het zou toch zonde zijn als je zo’n prachtige outfit maar 1 keer aankan?! Het jurkje is donkerblauw met smalle kobaltblauwe lurex streepjes. Op de voorzijde zitten prachtige froezelrandjes. De tailleband is elastisch met een losse, goudkleurige glitter ceintuur. Op de achterkant en onderkant zitten nog leuke details.

Combi tips

Wij dragen het jurkje nu met een donkerblauwe maillot of legging. Voor de feestdagen of een speciale gelegenheid doen we de goudkleurig legging van Lovestation22 eronder. Voor een wat stoerdere look is de donkerblauwe leatherlook legging van Quapi ook erg gaaf eronder. Of ga je voor de girlylook?! Combineer het jurkje dan met de donkerblauwe hartjes kniekousen en de donkerblauwe Quapi panty: Cute’n Cool verkoopt het allemaal! Is jouw dochter een echte diva?! Maak haar outfit dan compleet met het stervormige Quapi tasje, soooo cute!

Maatadvies

Deena is ruim 146 cm lang en draagt het jurkje in mt 146/152. Het model valt wat langer.
Het jurkje valt goed op maat en ze heeft nog voldoende groeiruimte om de hele winter mee door te komen.

Cute’n Cool is een leuke webshop voor jongens en meiden waar ze de volgende topmerken verkopen; Quapi, LEVV, B.Nosy, Kidz-art, Cars Jeans, TYGO & vito, Dutch Dream Denim, Chaos and Order, O’CHILL, B.CHILL, LoveStation22, Legends22, Lavalava, Bellaire en Moodstreet. Dit seizoen zijn daar de gave merken; NoBell, Grustle en 4president bij gekomen! Je kunt hier terecht vanaf baby tot tiener, Cute’n Cool heeft een uitgebreide collectie dus voor ieder wat wils.

– Snelle levering.
– Lage verzendkosten van 3,95 euro.
– Gratis verzending vanaf 45 euro.
– Ophalen mogelijk op afspraak
– Betalen via ideal, creditcard of overschrijving.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *