Lovestation gold Liv

Gold collectie
Liv laat vandaag een heerlijk setje zien uit de nieuwe Lovestation22 collectie. Wij zijn dol op dieren printjes en op goud dus een betere combi dan dit is er niet! Het zwarte jurkje heeft een super schattige panter op de voorkant staan. Het koordje dat in het jurkje zit en ook de legging zijn goud dus het is ook echt een setje om leuk tijdens een feestje te dragen.

Pasvorm
Liv is ongeveer 1.10 meter en draagt van deze set maat 110/116. Het setje valt goed op maat en zit overal mooi. De kwaliteit van de kleding is ook top en ziet er overal mooi afgewerkt uit.

Hoe te combineren
Dit setje is super leuk nu al maar ook geweldig straks met de feestdagen. Liv draagt er daarom een paar stoere glitter boots onder. Een paar laarsjes met dierenprint zouden hier ook geweldig bij matchen!

Shoppen
Je shopt deze gave set via de webshop van Zazi Brands. De officiele webshop van Lovestation22.
Het jurkje (modelletje Cherie) kost 34,95 en is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 152.
De gouden legging (thin legging) kost 15,95 en is ook verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 152.
Zazi online shop.

Meer over Zazi Brands
-Het bekendste en oudste merk van Zazi Brands is LoFff.
Begonnen in 2005, voor meisjes die houden van zwierige en vaak ook feestelijke kleding. LoFff heeft sinds een aantal jaren ook een babycollectie, voor meisjes vanaf 3 maanden. Zodat ook de kleintjes vast een beetje mee kunnen doen.

-Dan is er LoveStation22.
Ook voor meisjes, van een jaar of 2 tot een jaar of 12. Dit merk – gestart in 2014 – is grotendeels geïnspireerd op de natuur. Hier vind je vaak prachtige dierenprints op de vrolijke en kleurrijke kleding, en prachtige fotoprints afgewerkt met grappige details.. Zebra’s, flamingo’s, paarden en katjes – het past allemaal.

-Het broertje van LoveStation22 is Legends22.
Ons eerste merk voor jongens. Ook hier veel kleur, soms dierenprints, maar ook stoere elementen. Legends22 is voor jongens van 2 tot 12. Gestart in 2016 zijn er steeds meer winkels die dit merk verkopen. Vanaf zomer 2019 is er ook een Mini Legends collectie voor jongens van 3 – 18 maanden.

-Dan is er LavaLava.
Een hippie-Ibiza-achtige meiden collectie voor de iets grotere girls (vanaf ca 4 tot 16).
Vrolijke kleding met hier en daar een volwassen touch. Dit merk is voor zelfbewuste stylish girls. Vandaar onze slogan – doei grijze muis, hello Lava Girl!

Veel shopplezier!

Liefs,
Bianca Blom

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *