Review + Winactie Boof

BOOF heeft een nieuw item in hun collectie; een salopette! En wat voor één!!! Flairjeans zijn natuurlijk helemaal hot, wat is er dan leuker dan een salopette met flair pijpen?! Deena showt jullie maar al te graag deze gave salopette en we hebben ook weer een leuke winactie voor jullie! Je kunt namelijk een salopette winnen!!! Maar daarover straks meer.

Deena is een echt modepoppetje, ze volgt de laatste trends en is gek op mode, beauty en musthaves. Deze gave salopette van BOOF is dan ook echt helemaal haar ding; trendy, hip en comfortabel! Het is een baggy model, zit wat wijder maar niet té wijd. De pijpen zijn uitlopend en dat vindt ze helemaal té gek! Op de voorkant zitten fake zakken, bij de tailleband zitten lusjes. Aan één zijkant zitten drie knoopjes zodat je het pak gemakkelijk aan- en uit kunt trekken. De salopette sluit door middel van drukknoopjes, die je op twee verschillende hoogtes kunt verstellen, erg handig! Voorop zit nog een leuk zakje in een wat lichtere jeanskleur en wat slijtage plekken voor een nog stoerdere look! Aan de achterkant zitten twee kontzakken en nog een Boof logo.

Maatadvies

Deena is 147 cm lang en heeft een slanke tot normale bouw. Ze draagt de salopette in mt 146/152, deze maat zit perfect bij haar.

Combi tips

De salopette heeft de perfecte jeanskleur, niet te donker maar ook niet te licht. Zo kun je hem het hele jaar door dragen en eindeloos combineren met van alles en nog wat.
Wij dragen er nu een geel/wit gestreept shirt onder maar een effen kleur shirt kan natuurlijk ook!

Boof

BOOF biedt super comfortabele jeans voor jongens en meisjes met een perfecte pasvorm. Donkerblauw, grijs en zwart, voor alle kleuren en pasvormen kun je terecht bij dit hippe merk. De ideale keuze voor actieve kinderen, die ervan houden om naar buiten te gaan en zoveel mogelijk in beweging te zijn. Daarnaast maakt BOOF altijd gebruik van super zachte en elastische stoffen, waardoor de broeken lekker comfortabel dragen. De collectie is verkrijgbaar in de maten 62 t/m 176. De salopette is verkrijgbaar vanaf mt 128 t/m mt 164 voor 69,95 euro.

Winactie

Dan nu de winactie, wil jij deze salopette winnen?! Meedoen is simpel;

– Like Boof op Facebook.
– Like Kidsmusthavesblog op Facebook.
– Laat in een reactie weten welke maat je wilt winnen.
– Tag minimaal twee vrienden/ vriendinnen.
– Delen is lief.

Volgende week trekken we de winnaar, succes allemaal!!!


Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *