Review + Kortingscode MOVE.kidswear

Yeah…… MOVE.Kidswear bestaat 1 jaar!!! Dit wordt uitbundig gevierd en speciaal voor onze volgers hebben we een leuke kortingscode van maar liefst 20%. Bovendien ontvang je bij elke bestelling een gratis boxershort cadeau, hoe leuk is dat?! Gebruik code: KMHBLOG20 en profiteer direct van deze super aanbieding!


Review

Vorig jaar maakten we kennis met dit té gekke nieuwe boyslabel en liet Adam jullie een gave groene sweater zien. Deze sweater draagt hij nu nog steeds met heel veel plezier! De kwaliteit is top en blijft ook na meerdere keren wassen erg mooi. Vandaag laat Adam jullie een basic sweater zien uit de nieuwste feestcollectie van van MOVE.Kidswear. De sweater heeft een ronde hals en is donkerblauw met kleine rubberen groene MOVE logo’s. Van binnen voelt de sweater heerlijk zacht aan en draagt dan ook erg comfortabel.
Je shopt de sweater nu voor maar 27,96 euro met de speciale kortingscode!

Maatadvies

MOVE.Kidswear valt goed op maat. Adam is 154 cm lang en draagt de sweater in mt 164, deze sweater is nog wat aan de ruime kant zodat hij er weer een tijd plezier van kan hebben. De sweater van vorig jaar is mt 152 en die zit nu precies pas en draagt hij ook nog steeds!

MOVE.kidswear

MOVE.Kidswear heeft stoere items voor de jongens die goed passen in de basic uitstraling van MOVE. Dit betekent dat ze houden van verfijnde details; de grote vergezochte prints laten ze liever achterwege. Door de basic uitstraling zijn de MOVE.Kidswear items goed te combineren met al je andere favoriete kleding. Op deze manier kan je zoveel mogelijk draagplezier hebben van je aankoop!

Het allerbelangrijkste voor MOVE.Kidswear is echter dat de jongens zich fijn voelen in hun MOVE items, dus besteden ze grote aandacht aan het draagcomfort. Het mag het spelen namelijk nooit in de weg zitten; de boys moeten kunnen springen, klimmen en klauteren zoals ze dat zo graag doen!

MOVE.Kidswear is verkrijgbaar vanaf maat 104 t/m maat 164. De hele collectie shop je hier; MOVE.Kidswear

– Gratis verzending vanaf 14,95 euro.
– Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis.

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *