Review + Winactie iBi free life

Kennen jullie het merk iBi free life al?! Ze hebben een trendy en kleurrijke collectie duurzame kinderkleding voor jongens en meiden. De collectie bestaat uit sweaters, t-shirts, polo’s, joggingbroeken en voor de meiden nog een stoer jurkje. Alles is gemaakt van ecologisch katoen. Om jullie kennis te laten maken met dit gave merk, hebben we een leuke winactie voor jullie!!! Maar daarover straks meer.

Review + Maatadvies

Deena laat jullie vandaag een gave sweater zien in een prachtige gele kleur. De sweater heeft een perfecte pasvorm. Voorop zit een subtiel iBi free life logo; een klein schildpadje in een opvallende kleur groen. De sweater voelt heerlijk zacht en draagt dan ook erg comfortabel. De sweater is niet te dun en ook niet te dik, ideaal om hem het hele jaar door te dragen!
iBi free life heeft een andere maatvoering; maat 92/98 t/m maat 152/158. Deena is ruim 147 cm lang en draagt hier de mt 152/158. Ondanks dat de sweater nog wat ruim zit, sluit de hals mooi aan. Maat 140/146 had ook nog gepast maar die had ze waarschijnlijk niet lang meer aangekund. Van de maat 152/158 kan ze nog extra lang plezier hebben.

Over iBi free life

We gaan terug naar 2 juli 2017. Op deze warme zomerdag voeren wij op de Middellandse zee. We volgden een groep prachtige dolfijnen. En toen gebeurde het. We stuitten op iets verschrikkelijks; we zagen een zeeschildpad vechten voor zijn leven. Hij zat vast in een plastic doek. We aarzelden geen moment en namen de zeeschildpad aan boord. Voorzichtig bevrijdden we het dier uit het doek. Hierna lieten we hem weer vrij in de oceaan. De zeeschildpad ging als een speer zijn vrijheid weer tegemoet. We gaven hem een naam. We voeren vlak bij Ibiza: de naam iBi was geboren.

Het was een prachtig moment, ondanks dat we zeeschildpad nooit meer zouden zien. Maar het was ook een moment dat diepe indruk achterliet. We kregen het maar niet uit ons hoofd. We wilden hier wat mee gaan doen. Of beter gezegd: iets voor de wereld terugdoen. We besloten vanaf nu bij te dragen aan een schone oceaan. En om bewustwording rondom het gebruik van plastic te creëren. Het merk iBi was geboren.

iBi Foundation

Sinds die dag in juli 2017 gaan we de strijd aan met de plasticsoep. Vanaf dat moment doen we dat door actief naar plastic te vissen in de Middellandse zee. Sinds januari 2019 doen we dat ook met onze kinderkleding en met de iBi Foundation. Zo hopen we onze droom te kunnen realiseren: schonere oceanen rondom Ibiza en de Balearen. En dat is hard nodig. Wereldwijd drijven er al zo’n 1,8 biljoen plastics in onze oceanen. Met een bijdrage uit de opbrengst van de verkoop van onze kinderkleding steunen we de iBi Foundation. Zo creëren we een fijne plek voor onszelf, maar vooral ook voor alle dieren die er leven. Samen gaan we de strijd aan voor een plasticvrije oceaan.

– Voor 17.00 uur besteld op een werkdag=dezelfde dag verzonden.
– Gratis verzending.
– 5 euro per artikel gaat naar het goede doel.

Bovendien wordt je hele bestelling verpakt en verzonden zonder plastic, duurzamer kan niet!

Winactie

Dan nu de winactie, meedoen is simpel;

– Like iBi free life op Facebook.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook.
– Laat in een reactie weten wat je wilt winnen en in welke maat.
– Tag minimaal 2 vrienden of vriendinnen.
– Delen is lief.

Volgende week trekken we de winnaar, succes allemaal!!!


Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *